fbpx
close button

Bezig met een bouwproject?


Vraag je offerte aan
Waarom kiezen voor De Clerck?
26 9 2017

Ramen en deuren van De Clerck – 100 procent Belgisch

Bij De Clerck kan u terecht voor al uw ramen en deuren uit PVC. Als preferred partner van Deceuninck hebben we een duidelijk beeld op het volledige productieproces. We zetten dan ook graag in de verf dat onze producten op en top Belgisch zijn, van grondstof tot recyclage. De service van De Clerck krijgt u er gratis bij.

Start van het productieproces

De start van het volledige productieproces begint in de verwerkingsfabriek in Diksmuide. Daar worden in een eerste fase alle grondstoffen voor het PVC gemengd. Vervolgens worden de grondstoffen in de ‘extrusiefase’ omgezet naar profielen. De profielen worden dan afgewerkt met een kleurcoating of folie.

Naar de productiehal van De Clerck

Vanaf dit punt in de volledige cyclus worden de profielen door Deceuninck getransporteerd naar de productiehal van De Clerck in Vrasene waar we overgaan tot het maken van de ramen en deuren. Het paradepaardje van onze productie is onze V-perfect-machine.

Onze opgeleide medewerkers vertrekken dan ook steeds vanuit Vrasene om bij u de plaatsing van de PVC ramen en deuren te doen. Wanneer bestaande PVC-profielen worden uitgebroken, keren deze terug naar de fabriek in Diksmuide voor recyclage. Zo is de cirkel van grondstof over productie en plaatsing tot recyclage volledig rond.

Kortom, de aanpak en plaatsing van ramen en deuren De Clerck zijn kwalitatief, prijsbewust, innovatief én 100% Belgisch. Wil u graag meer weten over deze toepassingen en wat we voor u kunnen betekenen? Contacteer ons dan vandaag nog of kom langs in onze showroom.

belgisch de clerck Deuren PVC Ramen
DeClerck logo blue

Gerelateerde nieuwsberichten

deceuninck logo
renson logo Ambassador
kiwa logo