close button

Bezig met een bouwproject?


Vraag een offerte aan
Waarom kiezen voor De Clerck?
24 11 2015

Een garagepoort: gebruiksvriendelijk en veilig

De garage is voor sommigen een opbergplek voor wat in het huis geen plaats verdient. Voor anderen is het een veilige bewaarplek voor het favoriete gezinsvoertuig. In veel gevallen is het ook een veelgebruikte ingang van het huis. Kortom: comfort (of gebruiksvriendelijkheid) en veiligheid van de garagepoort zijn cruciaal.

De geprezen ‘sectionaalpoort’

Een sectionaalpoort is onderverdeeld in horizontaal of verticaal aaneengeschakelde panelen. Bij het opengaan schuift ze volledig door langs een wand of plafond. Op deze manier wordt de ruimte optimaal gebruikt en is uw garagepoort plaatsbesparend. Ook kan het u 14cm extra doorrijbreedte opleveren in vergelijking met een kantelpoort. De kleur kan perfect worden afgestemd op die van uw ramen en deuren. Voor een warmere look kan de stalen poort worden belegd met hout. De sectionaalpoort is elegant, op maat en perfect voor renovatieprojecten.

De poorten van Hörmann beschikken over een gepatenteerde deurvergrendeling waarbij ze extra worden beveiligd tegen optillen.

“De optilbeveiliging klikt automatisch in de aanslag van de geleidingsrail wanneer de garagedeur gesloten is.”

Ontdek de BiSecur-app

Is de aandrijving van uw Hörmann garagepoort compatibel met de BiSecur-Gateway-app en heeft u een smartphone of tablet in de buurt? Dan kan u altijd en overal de actuele status van je garagedeur checken en bedienen. U hoeft ’s avonds of ’s nachts niet meer naar buiten om de garagepoort te sluiten. Nog beter: gaat u met het hele gezin op vakantie? Na online-registratie van uw gateway en smartphone of tablet kan u wereldwijd een oogje in het zeil houden.

Comfortabel? Check.
Veilig? Dubbelcheck.

Meer info over de sectionaalpoorten van Hörmann vindt u hier.

bediening garagepoort Hörmann inbraakpreventie inbraakveilig renovatieprojecten sectionale poorten
DeClerck logo blue

Gerelateerde nieuwsberichten

deceuninck logo
renson logo Ambassador
kiwa logo