fbpx
close button

Bezig met een bouwproject?


Vraag je offerte aan
Waarom kiezen voor De Clerck?

GARAGEPOORTEN EN -DEUREN

Garagepoorten springen in het oog, daarover kunnen we het eens zijn. Een garagepoort is dan ook een groot en doorslaggevend element dat bepalend is voor de uitstraling van een huis. Samen met ramen en voordeur vormen ze eigenlijk het visitekaartje van een gevel. Door de kleur van uw garagepoort af te stemmen op die van uw pvc ramen en pvc deuren, creëert u harmonie in het geheel. Dat is helaas niet altijd even evident. Daarom werkt De Clerck samen met Hörmann, dé referentie in garagepoorten. Samen zorgen we ervoor dat uw nieuwe garagepoort niet uit de toon valt.

Hörmann logo
DeClerck logo blue

Comfort dat bezielt, veiligheid die overtuigt

Comfort dat bezielt, veiligheid die overtuigt

We werken samen met Hörmann voor een reden. Hun innovatieve garagepoorten en -deuren uit staal zijn namelijk de meest veelzijdige, kwalitatieve en functionele die vandaag te vinden zijn op de markt. Wat hun garagepoorten zo uniek maakt? Ze zijn in de eerste plaats niet alleen beschikbaar in horizontale lijnen – zoals de meeste stalen poorten – maar ook in verticale lijnen, wat zorgt voor een heel ander uitzicht en een veel warmere look-en-feel. Omdat de poorten voorts in hout worden belegd, zien ze er eigenlijk uit als elegante houten exemplaren, mét natuurlijk de stevigheid en wetsconforme isolatiewaarde van staal. Elke poort is 4cm geïsoleerd, waardoor u geen kostbare energie verliest. Zeker als uw garage is aangebouwd aan uw huis, doet u er goed aan om te investeren in een poort die in voldoende mate isoleert, anders wordt uw garage een echte energievreter.

De stalen garagepoorten van Hörmann zijn er in verschillen modellen en uitvoeringen. Verkiest u een sectionaalpoort, een rolpoort of een kantelpoort? U hoeft er niet aan te twijfelen dat u bij ons een garagepoort vindt die voldoet aan al uw wensen. Geautomatiseerd of niet geautomatiseerd: de keuze is aan u. En de kleuren? Die kunnen we perfect afstemmen op de kleuren van uw pvc-ramen en -deuren. Het resultaat is een mooi en harmonieus geheel waar u nog jaren van geniet. De veelzijdige garagepoorten zijn namelijk niet onderhevig aan corrosie, stuwvocht en gaan tientallen jaren mee! Met de poorten van Hörmann zit u gebeiteld.

DeClerck logo blue

Catalogus

deceuninck logo
renson logo Ambassador
kiwa logo