fbpx
close button

Bezig met een bouwproject?


Vraag je offerte aan
Waarom kiezen voor De Clerck?
15 3 2016

Geluidsisolatie van de bovenste plank

Meer dan 90% van de Belgen beweert wel eens last te hebben van geluidshinder in huis. Wonen in de stad, in de buurt van een spoorweg, een autosnelweg of misschien zelfs een luchthaven kan zorgen voor irritatie & stress. Degelijke geluidsisolatie en geluiddichte ramen zijn in veel gevallen een substantiële meerwaarde.

Pvc houdt de warmte binnen en het lawaai buiten

Akoestische isolatie, of geluidsisolatie, gaat hand in hand met thermische isolatie. Veel hangt af van de gebruikte materialen voor uw ramen en deuren. Kiest u voor kwaliteit, dan slaat u gegarandeerd twee vliegen in één klap. Pvc scoort alleszins uitstekend en heeft van alle materialen de beste prijs- kwaliteitsverhouding.

Akoestisch isolerend schrijnwerk

Onze Zendow & Zendow#neo ramen leveren uitstekende akoestisch isolerende prestaties. Standaard versterkt en met het geïntegreerde meerkamersysteem voldoen deze ramen aan al uw mogelijke eisen op vlak van geluidsisolatieZendow#neo ramen voldoen zelfs aan de norm die van kracht is voor gesubsidieerde isolatiewerken in bepaalde luchthavenzones, zoals bij de luchthavens van Charleroi en Luik.

De raam- en deurelementen zijn bovendien perfect te combineren met de meest uiteenlopende soorten beglazing. Wij raden hoogrendementsglas aan, beter bekend als HR-glas.

Beglazing

Als u iets doet, doet u het beter meteen goed. Bij kwalitatief schrijnwerk hoort kwaliteitsbeglazing. Als u dacht dat gewoon dubbel glas al de moeite was, dan zal u versteld staan van wat de HR-beglazing van Polypane doet op vlak van isolatie.

Polypane-beglazing van het type Isophon L vervult door het gebruik van gelaagd veiligheidsglas tevens een inbraakwerende functie.
De beste akoestische prestaties behaalt u door sterk verschillende glasdiktes, bredere luchtspouwen en gasvullingen te gebruiken, gecombineerd met perfect sluitend raamwerk. De kleinste opening kan je akoestische prestaties volledig onderuit halen.

Op thermisch vlak scoort HR-glas drie keer beter dan gewoon dubbel glas en met de juiste profiel-glascombinatie hoort u ook het verschil.

beglazing deceuninck geluidsisolatie polypane pvc profielen raamisolatie zendow zendow#neo
DeClerck logo blue

Gerelateerde nieuwsberichten

deceuninck logo
renson logo Ambassador
kiwa logo