fbpx
close button

Bezig met een bouwproject?


Vraag je offerte aan
Waarom kiezen voor De Clerck?
4 1 2016

PVC raamprofielen van ongeziene isolatiewaarde

De winter laat dit jaar op zich wachten. Onze woning verwarmen kost ons nu al veel minder dan vorige jaren. Besparen doe je echter nooit genoeg! Wist u dat er gemiddeld nog steeds 15 tot 20 procent van de warmte in gebouwen langs de ramen ontsnapt? Een verspilling die we kunnen missen, zeker met de huidige energieproblematiek. Daarom kiezen wij voor pvc.

Pvc = Duurzaam wonen

Een investering in kwalitatieve ramen (en deuren) kan uw ecologische voetafdruk positief beïnvloeden. Minder stookkosten betekent een lagere energiefactuur. Door uw energieverbruik zo laag mogelijk te houden draagt u ook bij tot het verminderen van CO2-uitstoot.

Kiezen voor pvc is ook kiezen voor duurzaamheid. Pvc-ramen scoren over de hele levenscyclus beter dan eender welk materiaal. De levensduur wordt bepaald op 50 jaar, daarna worden ze 100% gerecycleerd, met het grootste respect voor het milieu.

Zendow#neo met Linktrusion-technologie

Deceuninck leidt de nieuwe raam- en deurprofielen in met de slogan ‘new is now’. Deze technologie combineert een uiterst isolerende meerkamertechniek met versterkingen van gegalvaniseerd staal. Linktrusion is een samensmelting van verschillende oplossingen om de thermische prestaties tot 30% te verbeteren in verhouding met traditionele profielen.Met de Belgische topkwaliteit van Deceuninck zit je goed: ramen in pvc die topprestaties leveren op vlak van isolatie, duurzaamheid en design. Bekijk zeker onze realisaties om de verschillende stijlen te ontdekken.

BEN-bouwen

BEN staat voor bijna-energieneutraal. Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor elke nieuwbouwwoning in Vlaanderen en de rest van Europa.
Wat houdt het in:

  1. Energiebesparend op vlak van verwarming, ventilatie, koeling en warm water.
  2. De energie die nodig is wordt opgewekt door groene energiebronnen.

Waarom zou u echter wachten tot 2021? Met de technologieën van Deceuninck is BEN-bouwen vandaag al perfect mogelijk. Wie voorloopt op de standaard, wordt trouwens extra beloond.

ben-bouwen deceuninck duurzaam wonen Isolatie kunststof profielen linktrusion pvc profielen zendow#neo
DeClerck logo blue

Gerelateerde nieuwsberichten

deceuninck logo
renson logo Ambassador
kiwa logo