close button

Bezig met een bouwproject?


Vraag een offerte aan
Waarom kiezen voor De Clerck?
3 5 2016

Schuifdeuren van monorail brengen u het beste van twee werelden

Of het buiten nu regent, vriest of stralend zomerweer is, met een glazen schuifdeur is het elke dag genieten van het uitzicht en de natuur. In de zomer brengt het verfrissende koelte, in de winter knusse warmte. De grens tussen binnen en buiten vervaagt met als gevolg dat u het beste van twee werelden krijgt en meteen een gevoel van ruimte creëert.

Is een schuifdeur iets voor u? Dan raden wij de Monorail-schuifdeuren van Deceuninck aan. Zij bieden alle voordelen van PVC schrijnwerk aan en zelfs meer.

Download de brochure.

Inbraakveiligheid naar believen:

Het veiligheidsbeslag komt standaard met vierpuntssluiting. Kiest u daarnaast voor bediening met een kruk, een sleutel of een verzonken komgreep? U maakt uw schuifdeur zo veilig als u zelf wil…

PVC is kampioen op vlak van isolatie:

Zowel op thermisch als akoestisch vlak scoort pvc beter dan zijn aluminium variant. De Monorail-schuifdeuren zijn te combineren met glas tot 42 mm dik en bieden dus heel wat potentieel op vlak van isolatie.

100% wind-, water- en luchtdicht

Naast een ingenieus systeem voor waterafvoer en de multifunctionele dichtingen is deze schuifdeur ook bijzonder makkelijk in onderhoud. Let wel op voor krassen en agressieve reinigingsmiddelen.

Een design voor alle bouwstijlen

Kiest u voor één of twee beweegbare delen? Het laatste geval biedt meer flexibiliteit en laat u toe de ruimte optimaal te gebruiken. Het elegant en gebruiksvriendelijke schuifbeslag maakt het plaatje compleet!
Monorail staat voor eenvoud. Licht afgeronde hoeken en compacte profielen maken dat u deze schuifdeuren in zowat elke bouwstijl naadloos kan integreren. Ook de kleuren zijn volledig af te stemmen naar uw persoonlijke smaak, of uw andere schrijnwerk.

PVC schuifdeuren bieden de perfecte oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatie. Meer licht in huis met een uitzicht over uw tuin en de natuur: de Monorail van Deceuninck komt uw wooncomfort absoluut ten goede en is de perfecte aanvulling op Zendow en Zendow#neo ramen en deuren.

buitendeuren deceuninck deurbeslag inbraakveilig Isolatie monorail pvc profielen schuifdeur
DeClerck logo blue

Gerelateerde nieuwsberichten

deceuninck logo
renson logo Ambassador
kiwa logo