fbpx
close button

Bezig met een bouwproject?


Vraag je offerte aan
Waarom kiezen voor De Clerck?
11 1 2016

Premies & voordelen bij super isolerende ramen

Een energiezuinige woning levert naast premies nog andere voordelen op, niet alleen voor het milieu, maar ook voor u:

– Een lagere energiefactuur
– Meer wooncomfort
– Een hogere waarde bij verkoop of verhuur

Wanneer u bouwt, verbouwt of renoveert en daarbij energiebesparende investeringen doet kan u premies en voordelen verkrijgen.
Uw gemeente, provincie, de Vlaamse overheid of netbeheerders bieden financiële ondersteuning om uw kosten te beperken.

Vlaamse combipremie

Heeft u plannen om te verbouwen en kiest u ervoor om uw muren te isoleren, uw buitenschrijnwerk te vernieuwen en uw ramen te vervangen door hoogrendementsglas, dan komt u wellicht in aanmerking voor een combipremie van de Vlaamse overheid.
Vervangt u enkel ramen? Tot 1 juli 2016 kan u in aanmerking komen voor een premie van de netbeheerder. Daarna worden de premies hervormd.

Renovatie- of verbeteringspremie

Beschikt u over een woning die minstens 25 jaar oud is, dan kan een renovatiepremie of verbeteringspremie uw investering ondersteunen als u zowel het glas als het schrijnwerk vervangt.

Gemeentelijke premies

Woont u in Beveren dan kan u bij het plaatsen van driedubbel glas een financiële tegemoetkoming aanvragen van €20 per m2 voor glas en raamprofielen.
U kan voor elke gemeente een volledig overzicht krijgen van alle premies waarvoor u in aanmerking komt via ‘Zoek uw subsidie’.

Deceuninck voordeelcheque

De Clerck is officieel verdeler en preferred partner van Deceuninck. Investeer in Zendow of Zendow#neo en u krijgt bij aankoop van 10 ramen of meer een energievoordeelcheque ter waarde van €250. Bij aankoop van 5 tot 9 ramen kan u een cheque ontvangen ter waarde van €100. Lees aandachtig de algemene voorwaarden.

Neem zeker de tijd om uzelf voldoende te informeren om te kunnen genieten van aanzienlijke financiële voordelen. Onderzoek waar u recht op heeft via www.premiezoeker.be & www.energiesparen.be.
Op de officiële website van Vlaanderen vindt u een overzicht van alle steunmaatregelen voor energiebesparende investeringen.

We bekijken het graag samen met jouw, aarzel dus niet om contact op te nemen en laat het papierwerk aan ons over.

ben-bouwen deceuninck duurzaam wonen isolatiepremie ramen renovatieprojecten zendow#neo
DeClerck logo blue

Gerelateerde nieuwsberichten

deceuninck logo
renson logo Ambassador
kiwa logo