fbpx
close button

Bezig met een bouwproject?


Vraag je offerte aan
Waarom kiezen voor De Clerck?
26 1 2016

PVC ramen & deuren: Gecertificeerde kwaliteit & vakmanschap

De Clerck staat garant voor kwaliteit. U hoeft ons daarvoor niet op ons woord te geloven, we laten dat met trots bevestigen door enkele derde partijen. Wij willen verder gaan verder dan het (verplichte) Europese CE-label.

Kiwa-certificaten

Kiwa is een onafhankelijke certificeringsinstelling die door het uitvoeren van audits, inspecties, opleidingen en testen objectief vaststelt of een organisatie kwaliteit en betrouwbaarheid vooropstelt. Zij zijn actief binnen heel wat sectoren en industrieën in binnen- en buitenland. Een Kiwa-label behalen is niet verplicht. Toch beschouwen wij het als een must.

De SSK 1001 en 1002 zijn kiwa-labels voor producenten en/of plaatsers van pvc schrijnwerk. SSK1001 laat toe om vertrouwen uit te drukken in de kwaliteit van de producten. SSK1002 getuigt dat de ramen en deuren op een correcte manier worden geplaatst. Wat kan u verwachten van een Kiwa-gecertificeerde organisatie?

  • Zekerheid voor klanten
  • Efficiëntie
  • Betrokkenheid
  • Expertise/vakkennis van alle medewerkers

Alle certificaathouders ondergaan bovendien tweemaal per jaar een audit. Tijdens zo’n audit wordt nagegaan of we nog steeds voldoen aan de vooropgestelde normen.

Deceuninck Preferred Partner

De Clerck maakt deel uit van een netwerk van erkende en door Deceuninck opgeleide raamfabrikanten & installateurs. Een Preferred Partner van Deceuninck heeft de kennis & ervaring in huis om hun producten correct, snel en volgens het boekje te installeren.

preferred partner

Renson Ambassador

Bij De Clerck werken we op gebied van ventilatie enkel met producten van Renson. Zij zijn niet voor niets marktleider (naast ventilatie ook in zonwering en terrasoverkappingen). Zij ontwikkelen producten & concepten die elke woon- en leefomgeving gezond en energiezuinig maken. Wij behoren ook tot hun netwerk van opgeleide installateurs.

De ongeëvenaarde service van De Clerck

Naast topkwaliteit en expertise in alles wat we doen, kan u ook persoonlijke begeleiding verwachten doorheen het hele project:

  • Wij onderzoeken welke premies/financiële voordelen u kan genieten.
  • Wij staan in voor productie, plaatsing en afwerking, op maat EN op tijd.
  • Wij beschikken over een na-service ploeg die 24/7 voor u klaar staat indien er zich toch een probleem voordoet.

Kiest u voor De Clerck, dan kan u op beide oren slapen.

kwaliteitsmerk  kiwa ssk1001  kiwa ssk1002

De Clerck ramen en deuren deceuninck kiwa certificaat kwaliteit pvc ramen pvc ramen plaatsen raamventilatie renson
DeClerck logo blue

Gerelateerde nieuwsberichten

deceuninck logo
renson logo Ambassador
kiwa logo