De Clerck

Sint-Niklaasstraat 133
9170 Sint-Gillis-Waas
Tel: +32 3 775 54 72

Contacteer Ons
Service & Onderhoud

© 2022 De Clerck - Ramen en Deuren

De voordelen van PVC Ramen en Deuren

Bent u op zoek naar ramen en deuren die goed isoleren? Dan is PVC een sterk isolerend product wat u kunt gebruiken! Lees hier alle voordelen die PVC met zich mee brengt.

PVC ramen en PVC deuren zijn over de jaren heen ontwikkeld van zware, eentonige uitstraling naar iets wat tegenwoordig in zowel moderne als landelijke woningen past. Het kan nu zelfs concurreren met andere materialen zoals aluminium en hout. Bent u op zoek naar ramen en deuren die goed isoleren? Dan is PVC een sterk isolerend product wat u kunt gebruiken!

Welke voordelen brengen PVC ramen en deuren met zich mee?

 

1.     Goede Prijs-kwaliteitverhouding

 

PVC ramen en deuren beschikken over een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit komt doordat de grondstoffen die nodig zijn om PVC te produceren goedkoper zijn dan aluminium en hout, daarnaast is PVC ook gemakkelijker te bewerken. Dit zorgt er voor dat PVC ramen en deuren  een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben.

 

2.     Betere isolatie

 

Zowel op de korte als lange termijn kunt u besparen door gebruik te maken van PVC ramen en deuren. Zo is pvc niet alleen goed qua prijs, maar isoleert het ook nog eens erg goed. Zo kan u door middel van PVC ramen en deuren besparen op uw energierekening.

Naast warmte isolatie, isoleert PVC ook op gebied van geluid. Zo zorgt PVC dat geluid van buiten minder gemakkelijk binnen komt. Zowel op akoestische als thermische isolatie werkt PVC dus uitstekend.

3.     Duurzaamheid en onderhoudsvriendelijk

 

PVC is een kunststof dat lang mee gaat en maar weinig onderhoud nodig heeft. Zo nu en dan er met een doek en sopje overheen gaan is voldoende om het te onderhouden. Het heeft niet net als hout om de zoveel jaar een nieuwe laag lak nodig.

 

4.     Recyclebaar

 

Tevens zijn alle PVC ramen en deuren van De Clerck 100% recyclebaar. Zo wordt het gerecyclede materiaal hergebruikt bij productie van nieuwe kunststofprofielen. Op die manier kost het minder grondstoffen en uiteindelijk ook minder energie om nieuwe pvc ramen of deuren te produceren. Zo gaan we samen voor een milieubewuste keuze!

 

Bij De Clerck voorzien we u van PVC ramen en deuren in verschillende kleuren en alles op maat. Heeft u vragen of bent u opzoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom langs bij onze toonzaal en wij helpen u daar graag verder.