De Clerck

Mosselbank 74
9120 Beveren
Tel: +32 3 775 54 72

Contacteer Ons
Service & Onderhoud

© 2021 De Clerck - Ramen en Deuren

Ramen en Deuren De Clerck verhuist na halve eeuw uit Vrasene

Eind 2022 gaat Ramen en Deuren De Clerck verhuizen van Vrasene naar Sint-Gillis-Waas. Ons nieuwe pand komt te liggen op de site van het voormalige Betonklinkers Willy Smet. Na een halve eeuw is het tijd om verder te groeien en daar is een nieuwe locatie voor nodig.

De derde generatie staat aan het roer met Frederik. Zijn grootvader, Etienne richtte het bedrijf op in 1965. In het begin hield focuste de Clerck zich op de standaard timmer- en schrijnwerkzaamheden, maar eind jaren 80 werd de focus gelegd op de productie en plaatsing van PVC ramen en PVC deuren.

 

 

Flinke Groei in de afgelopen jaren

 

De afgelopen 10 jaar maakte de Clerck een flinke groei mee. Zo is het aantal werknemers dat de Clerck voor zich heeft werken gestegen van 20 naar 50 werknemers. Er worden nu gemiddeld zo’n 10.000 ramen per jaar geproduceerd en geplaatst. Doordat niet alleen het aantal werknemers, maar ook het aantal ramen dat geproduceerd en geplaatst wordt steeg, kwam er een gebrek aan ruimte op de huidige locatie. Om de groei door te zetten was het dus nodig om een nieuwe locatie te zoeken. De nieuwe locatie is gevestigd in de Sint-Niklaasstraat op de oude site van Betonklinkers Willy Smet in Sint-Gillis-Waas.

 

nieuwe locatie de clerck dirk en frederick

Dirk en zoon Frederik de Clerck voor de locatie van hun nieuwe vestiging in Sint-Gillis-Waas

 

Klimaatneutraal pand

 

Het nieuwe pand van de Clerck zal volledig klimaatneutraal zijn aangezien de Clerck duurzaamheid belangrijk vind. Dit wordt gerealiseerd door het gebruik van geothermie met warmtepompen en zonnepanelen. De indeling van het nieuwe pand is als volgt. Aan de straatkant zullen de kantoren en de toonzaal gevestigd zijn. Daarachter zal een vol automatische productieruimte gevestigd worden. Hier zullen niet alleen PVC producten, maar ook aluminium producten geproduceerd worden. Eind 2022 wil de Clerck intrekken in het nieuwe pand.

 

Wilt u meer informatie over de verhuizing of heeft u andere vragen?
Neem dan contact met ons op!