close button

Bezig met een bouwproject?


Vraag een offerte aan
Waarom kiezen voor De Clerck?
24 11 2015

Veiligheid zonder compromis

Een voordeur vindt u  in heel wat materialen en kleurafwerkingen. Ook bij De Clerck spelen design en isolatie een belangrijke rol. Toch gaat de hoofdrol naar: inbraakveiligheid.
Inbraak is nog steeds een van de meest voorkomende vormen van criminaliteit in ons land. Elk jaar opnieuw blijkt de winter een inbraakgolf met zich mee te brengen. Wees dus voorbereid en geef inbrekers geen kans.

Voordeuren: op maat en veilig

Hoorde u wel eens van een vleugeloverdekkende deur? Deze deuren zijn niet alleen steviger, beter isolerend en mooier. Ze zijn in de eerste plaats veilig. Onze Présence veiligheidsdeuren, met vleugeloverdekkend paneel, zijn inbraakwerende deuren. Ze zijn ontworpen om ongewenst bezoek in de kou te laten staan. Unieke, stevige constructies met een veiligheidsslot en dievenklauwen die inbraak voorkomen, zonder uitzonderingen.

Inbraakveilige ramen: een must!

De Zendow#neo profielen van Deceuninck worden standaard versterkt. Het pvc wordt verstevigd met gegalvaniseerd staal of krijgt thermische versterking door ingebouwde staaldraad in de kern. Forceren met een tang, boor, glassnijder of schroevendraaier lukt simpelweg niet. De raamsystemen worden uitgerust met afsluitbare veiligheidskruk, veiligheidsbeslag en gelaagd glas.
Geen makkelijke taal hoor ik u al denken… Dit wil zeggen dat u ze niet kan opheffen of openwringen en ze bieden weerstand tegen het breken van de beglazing en het opendraaien van de kruk.

Veiligheid is geen overbodige luxe. Aangepaste ramen en deuren kunnen het verschil maken en gemoedsrust brengen.
Gaat uw voorgevel al een tijdje mee en twijfelt u aan de mate waarin hij beveiligd is? We verliezen het snel uit het oog en schieten we pas in actie wanneer het te laat is.

Bij De Clerck staat iedereen klaar om het hele verhaal toe te lichten. Aarzel dus niet om contact op te nemen voor meer technische info of vragen.

buitendeuren deurbeslag dievenklauwen inbraakpreventie inbraakveilig veiligheidsdeuren veiligheidssloten vleugeloverdekkende deur voordeur
DeClerck logo blue

Gerelateerde nieuwsberichten

deceuninck logo
renson logo Ambassador
kiwa logo