De Clerck

Sint-Niklaasstraat 133
9170 Sint-Gillis-Waas
Tel: +32 3 775 54 72

Contacteer Ons
Service & Onderhoud

© 2022 De Clerck - Ramen en Deuren

PVC Deuren

Een PVC deur is een must voor iedere woning. Een PVC deur zorgt er namelijk voor dat uw woning uitstekend geïsoleerd is. Daarnaast is een PVC deur ook nog eens onderhoudsarm. Het kunststof is bijvoorbeeld gemakkelijk schoon te maken. Naast de uitmuntende isolerende kwaliteit en het hoge comfort, zijn onze PVC deuren ook nog eens betaalbaar.

De Clerck is de juiste keuze voor de aanschaf van PVC deuren. Wij zijn een officiële partner van Deceuninck waardoor wij steeds werken met de allernieuwste profielen en panelen. U bent bij De Clerck dus altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Voordelen PVC deuren

01.  Topkwaliteit Deceuninck PVC deuren

Met een PVC deur van De Clerck krijgt u de topkwaliteit die uw woning verdient. De Clerck kan deze topkwaliteit garanderen doordat het deze deuren zelf produceert. U heeft bijkomend altijd kwaliteitsgarantie vanuit het kwaliteitsmerk Deceuninck.

02.  100% Belgisch product

Onze PVC deuren worden in België gefabriceerd. Dit is één van de redenen waarom we de topkwaliteit kunnen garanderen.

03.  Uitstekende isolatie dankzij PVC deuren

Zowel wat betreft thermische als akoestische isolatie zijn onze pvc deuren echte toppers. De thermisch onderbroken profielen zorgen dat er geen warmte verloren gaat, waardoor u aardig kunt besparen op uw energierekening, en ook lawaai komt er niet in. Altijd comfortabel warm en rustig in huis, wie tekent daar niet voor?

04.  Inbraakbeveiliging

Bovenop de hoogwaardige materialen die we gebruiken, werken we standaard met een vijfpuntssluiting en veiligheidscilinder (SKG**) voor al onze deuren. Dat maakt het inbrekers extra moeilijk om uw deur te kraken.

05.  Zeer interessant geprijsd

De PVC deuren bij De Clerck zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een tijdloos design. Daarnaast zijn onze PVC deuren ook nog eens scherp geprijsd. De scherpe prijs is een voordeel bovenop de lagere energierekening dankzij de goede isolatiewaarde.

PVC deuren zijn in verschillende stijlen beschikbaar

PVC deuren zijn bij De Clerck in verschillende stijlen verkrijgbaar. Daarom vindt u altijd een stijl of kleur die goed bij uw woning past.

Klassiek

Wanneer u kiest voor nieuwe klassiek design zult u snel vele voordelen ontdekken. Klassieke deuren zijn tijdloos, en de hedendaagse varianten zijn daarnaast ook nog energiebesparend, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Houten kozijnen hebben veel onderhoud nodig. Door moderne technieken hebben de klassieke deuren nog steeds dezelfde warme en gezellige uitstraling, maar hoeven ze niet meer geschilderd en onderhouden te worden.

Landelijk

De landelijke stijl is tijdloos en blijft erg populair. Deze stijl wordt gekenmerkt door een warme uitstraling en een gezellige, rustige sfeer. Door te kiezen voor landelijke deuren kunt u deze stijl door de gehele woning doorvoeren. Vooral wanneer u op zoek bent naar nieuwe deuren zijn landelijke deuren een interessante keuze. Ze hebben een rustieke uitstraling maar voldoen aan alle kwaliteitseisen van de hedendaagse ramen. Ze zijn duurzaam en energiezuinig.

Modern

Deze uitstraling kunt u creëren door op de details te letten van uw woning. Het is daarom belangrijk om ook aandacht te bieden aan bijvoorbeeld moderne deuren. Deze veranderen het uiterlijk van uw exterieur volledig. Het grote voordeel is dat moderne deuren in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Zo is er qua afwerking en kleur voor iedereen geschikte moderne deur te vinden. Zo vindt u altijd een optie die perfect bij u en uw woning past.

Combineer met ramen van De Clerck

Bij De Clerck heeft u een ruime keuze uit PVC deuren. U maakt uw woning helemaal af door ook PVC ramen in dezelfde stijl in uw woning te integreren. Ook met de PVC ramen maakt u een bewuste keuze als het gaat over veiligheid en energieprestaties.

Meer info over ramen