De Clerck

Sint-Niklaasstraat 133
9170 Sint-Gillis-Waas
Tel: +32 3 775 54 72

Contacteer Ons
Service & Onderhoud

© 2022 De Clerck - Ramen en Deuren

Aluminium deuren

De aluminium deuren die De Clerck u biedt zijn van duurzame topkwaliteit. Onze aluminium deuren worden opgebouwd uit dezelfde kunststofprofielen als die van onze pvc deuren maar worden volledig overdekt met een aluminium plaat, voor een strakkere look.

Voordelen aluminium deuren

01.  Topkwaliteit aluminium deuren

Met onze aluminium deuren krijgt u de uitmuntende kwaliteit die uw woning verdient. De Clerck kan deze topkwaliteit garanderen doordat het de deuren zelf produceert.

02.  100% Belgisch product

Al onze deuren worden in België gefabriceerd. Dit is één van de redenen waarom we onze topkwaliteit kunnen garanderen.

03.  Uitstekende isolatie

Onze aluminium deuren worden opgebouwd met kunststof profielen, waardoor deze deuren volledig thermisch onderbroken zijn.

04.  Inbraakbeveiliging

Bovenop de hoogwaardige materialen die we gebruiken, werken we standaard met een vijfpuntssluiting en veiligheidscilinder (SKG**) voor al onze deuren. Dat maakt het inbrekers extra moeilijk om uw deur te kraken.

Aluminium deuren zijn in verschillende stijlen beschikbaar

Aluminium deuren zijn bij De Clerck in verschillende stijlen verkrijgbaar. Daarom vindt u altijd een stijl of kleur die goed bij uw woning past.

Klassiek

Wanneer u kiest voor nieuwe klassiek design zult u snel vele voordelen ontdekken. Klassieke deuren zijn tijdloos, en de hedendaagse varianten zijn daarnaast ook nog energiebesparend, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Houten kozijnen hebben veel onderhoud nodig. Door moderne technieken hebben de klassieke deuren nog steeds dezelfde warme en gezellige uitstraling, maar hoeven ze niet meer geschilderd en onderhouden te worden.

Landelijk

De landelijke stijl is tijdloos en blijft erg populair. Deze stijl wordt gekenmerkt door een warme uitstraling en een gezellige, rustige sfeer. Door te kiezen voor landelijke deuren kunt u deze stijl door de gehele woning doorvoeren. Vooral wanneer u op zoek bent naar nieuwe deuren zijn landelijke deuren een interessante keuze. Ze hebben een rustieke uitstraling maar voldoen aan alle kwaliteitseisen van de hedendaagse ramen. Ze zijn duurzaam en energiezuinig.

Modern

Deze uitstraling kunt u creëren door op de details te letten van uw woning. Het is daarom belangrijk om ook aandacht te bieden aan bijvoorbeeld moderne deuren. Deze veranderen het uiterlijk van uw exterieur volledig. Het grote voordeel is dat moderne deuren in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Zo is er qua afwerking en kleur voor iedereen geschikte moderne deur te vinden. Zo vindt u altijd een optie die perfect bij u en uw woning past.

Minimalistisch

Minimalisme in het interieur wordt alsmaar populairder. Maar ook minimalistische huizen zijn prachtig en ziet u steeds meer opkomen. Deze woningen zijn herkenbaar door strakke architectuur en lijnen. Less is more! Wanneer deze stijl doorgevoerd word met minimalistische deuren ontstaat een gedurfde maar prachtige stijl. Minimalistische deuren zijn een belangrijk onderdeel wanneer u deze stijl wilt realiseren. Door het minimalisme in alle onderdelen toe te passen ontstaat een bijzonder geheel. Ga voor een ontwerp met grote glaspartijen en simpele rechte lijnen.

Combineer met ramen van De Clerck

U heeft dus een ruime keuze aan aluminium deuren bij De Clerck. Combineer ze met ramen van De Clerck en maak uw woning helemaal af.

Meer info over ramen