De Clerck

Sint-Niklaasstraat 133
9170 Sint-Gillis-Waas
Tel: +32 3 775 54 72

Contacteer Ons
Service & Onderhoud

© 2022 De Clerck - Ramen en Deuren

PVC Ramen

Een PVC raam is voor iedere woning een meerwaarde. PVC ramen zorgen namelijk voor uitstekende isolatie en zijn ook nog eens onderhoudsarm. Het kunststof is bijvoorbeeld gemakkelijk schoon te maken. Naast de uitstekende isolerende eigenschappen en het hoge comfort, zijn PVC ramen ook nog eens betaalbaar.

De Clerck is de juiste keuze voor de aanschaf van PVC ramen. Wij zijn Preferred partner van Deceuninck en wij werken met de allernieuwste kunststofprofielen zoals de glasvezelversterkte Elegant Thermofibra profielen. U bent bij De Clerck dus altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Voordelen van PVC ramen

01.  Topkwaliteit Deceuninck PVC ramen

Met een PVC raam van De Clerck krijgt u de topkwaliteit die uw woning verdient. U heeft altijd kwaliteitsgarantie (KIWA) vanuit het kwaliteitsmerk Deceuninck. De Clerck kan deze topkwaliteit garanderen doordat het zijn ramen zelf produceert en plaatst.

02.  100% Belgisch product

Onze PVC ramen worden in België gefabriceerd. Dit is één van de redenen waarom we onze topkwaliteit kunnen garanderen.

03.  Uitstekende isolatie dankzij Thermofibra technologie

ThermoFibra is een unieke technologie die in 2012 werd gelanceerd door Deceuninck. Tot dan toe waren pvc-profielen altijd versterkt met staal, maar bij ThermoFibra worden glasvezels verwerkt in het profiel. Hierdoor verdwijnt de koudebrug en levert dat uitstekende isolatiewaarden op.

04.  Zeer interessant geprijsd

PVC ramen van De Clerck zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een tijdloos design. Daarnaast zijn PVC ramen ook nog eens scherp geprijsd. Tel daar ook eens de verlaging van de energierekening bij op vanwege de goede isolatie.

05.  Milieuvriendelijk

Al onze kunststofproducten zijn 100% recycleerbaar. Deceuninck is de grootste recycleerder van harde pvc in de Benelux. Het gerecycleerd materiaal wordt opnieuw verwerkt bij de productie van nieuwe kunststofprofielen.

PVC ramen zijn in verschillende stijlen beschikbaar

De PVC ramen zijn bij De Clerck in verschillende stijlen verkrijgbaar. Daarom vindt u altijd een stijl of kleur die goed bij uw woning past.

Klassiek

Wanneer u kiest voor nieuwe klassieke ramen zult u snel vele voordelen ontdekken. Klassieke ramen zijn tijdloos, en de hedendaagse varianten zijn daarnaast ook nog energiebesparend, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Houten kozijnen hebben veel onderhoud nodig. Door moderne technieken hebben de klassieke ramen nog steeds dezelfde warme en gezellige uitstraling, maar hoeven ze niet meer geschilderd en onderhouden te worden.

Landelijk

De landelijke stijl is tijdloos en blijft erg populair. Deze stijl wordt gekenmerkt door een warme uitstraling en een gezellige, rustige sfeer. Door te kiezen voor landelijke ramen kunt u deze stijl door de gehele woning doorvoeren. Vooral wanneer u op zoek bent naar nieuwe ramen zijn landelijke ramen een interessante keuze. Ze hebben een rustieke uitstraling maar voldoen aan alle kwaliteitseisen van de hedendaagse ramen. Ze zijn duurzaam en energiezuinig.

Modern

Deze uitstraling kunt u creëren door op de details te letten van uw woning. Het is daarom belangrijk om ook aandacht te bieden aan bijvoorbeeld moderne ramen. Deze veranderen het uiterlijk van uw exterieur volledig. Het grote voordeel is dat moderne ramen in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Zo is er qua afwerking en kleur voor iedereen geschikte moderne ramen te vinden. Zo vindt u altijd een optie die perfect bij u en uw woning past.

Minimalistisch

Minimalisme in het interieur wordt alsmaar populairder. Maar ook minimalistische huizen zijn prachtig en ziet u steeds meer opkomen. Deze woningen zijn herkenbaar door strakke architectuur en lijnen. Less is more! Wanneer deze stijl doorgevoerd word met minimalistische ramen ontstaat een gedurfde maar prachtige stijl. Minimalistische ramen zijn een belangrijk onderdeel wanneer u deze stijl wilt realiseren. Door het minimalisme in alle onderdelen toe te passen ontstaat een bijzonder geheel. Ga voor een ontwerp met grote glaspartijen en simpele rechte lijnen.

Steellook

Steellook ramen zijn echt de trend van dit moment. Wanneer u kiest voor steellook ramen gaat u voor tijdloze, stoere en stijlvolle ramen. Deze ramen lijken op de zware stalen deuren van vroeger, maar zijn veel lichter en gebruiksvriendelijker. Steellook ramen zwart zijn het meest geliefd. Door een lichtgewicht materiaal met een zwarte coating vormen ze een perfect alternatief op de echte stalen ramen.

Deceuninck Elegant raamprofielen

Ramen en deuren in kunststof stonden altijd al bekend voor hun sterkte en uitstekende prestaties. Qua strakke looks scoorde aluminium echter beter. Daar kwam verandering in toen Deceuninck de Elegant-serie lanceerde. Nooit eerder waren pvc-profielen zo modern en minimalistisch.

Combineer met PVC Deuren van De Clerck

U maakt uw woning helemaal af door ook een PVC deur in dezelfde stijl in uw woning te integreren. Met PVC deuren maakt u een bewuste keuze als het gaat over veiligheid en energie.

Meer info over deuren

Technische informatie

Wilt u meer informatie over de technische aspecten van onze elegant raamprofielen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag bij met passend advies.

Contacteer ons
Profielen
Isolatie
Kleuren
Veiligheid

Profielen

Wij werken standaard met het beste profiel van de Elegant reeks, nl. Elegant Thermofibra. Deze glasvezelversterkte profielen zijn van de hoogste kwaliteit en gaan daardoor erg lang mee.

Isolatie

De elegant thermofibra profielen overtreffen de strengste normen voor lage-energiewoningen waardoor u gegarandeerd bent van een zeer goed isolerend profiel. De isolatiewaarde van deze profielen (Uf = 0,88) behoort tot de laagste van de sector.

Kleuren

In onze kleurencollectie vindt u gegarandeerd de perfecte kleur voor uw pvc-ramen. Deze kleuren werden speciaal ontworpen voor een tijdloze look en behouden jarenlang hun oorspronkelijke kleur. Probeer de kleurensimulator en vind de perfecte kleur!

 

Kleurbrochure

Veiligheid

Onze ramen worden standaard voorzien met WK1 (veiligheidsklasse 1) beslag. Dat wil zeggen dat al onze ramen uitgevoerd worden met paddestoelvormig beslag, met extra veiligheidssluitplaten in elke hoek. In een standaard draaikipraam wil dat zeggen dat er minstens 6 sluitpunten zijn!