Zomerverlof tot en met 4 augustus.

Over ons

De Clerck, het kwaliteitslabel sinds 1965

Als familiebedrijf hebben wij alle troeven in handen om jou een zo persoonlijk mogelijke service te verzekeren. Het directe contact met de klant, jaren ervaring overgedragen van vader op zoon, alles ondersteund door een uitgebreid machinepark en gedreven personeel dat ons vakmanschap verder uitdraagt.

Met de huidige technologie kunnen we perfect op jouw verlangens en eisen inspelen, dit alles om u duurzaam materiaal aan te bieden waar u uw leven lang verder plezier aan beleeft.

Onze referenties zijn onze tevreden klanten…

De Clerck door de jaren heen

1965

Grootvader Etienne start de zaak. Met veel zorg en oog voor kwaliteit voert hij algemene timmer- en schrijnwerken uit in hout.

1971

Opstart kleinschalige productie pvc ramen. Hier werd er reeds gekozen voor de pvc profielen van Deceuninck.

1988

Zoon Dirk vervoegt de zaak. Met een klein team spitst hij zich toe op de productie en plaatsing van pvc-oplossingen.

1995

Martine, de echtgenote van Dirk vervoegt de zaak. Opening eerste toonzaal en nieuwe productiehal uitsluitend voor de productie van pvc ramen en deuren.

2008

Dirk neemt de zaak over van zijn vader en opent meteen een nieuwe toonzaal en breidt ook de productiehallen uit. Nieuwe volautomatische productielijnen worden geïnstalleerd en in gebruik genomen.

2014

Kleinzoon Frederik stapt mee in de zaak. Het gepassioneerde familiebedrijf telt nu 30 medewerkers.

2018

Een nieuwe toonzaal wordt geopend om aan de gezonde groei te kunnen voldoen. Ondertussen werken 40 gemotiveerde collega’s bij De Clerck.

2022

De Clerck verhuist naar een volledig nieuwe atelier met toonzaal in Sint-Gillis-Waas om verder door te kunnen groeien. Die groei was nodig om de opstart van de productie van aluminium ramen en deuren mogelijk te maken.

2023

Bij een nieuwe toonzaal hoort ook een nieuw logo. Ondertussen zijn we al met 60 medewerkers.

Werken bij De Clerck

Bij De Clerck streven we naar het opbouwen van een inspirerende en dynamische werkomgeving waarin medewerkers kunnen gedijen en groeien. We geloven sterk in het belang van teamwork en moedigen onze medewerkers aan om hun ideeën en perspectieven te delen. Hier krijgt u de mogelijkheid om te werken met getalenteerde professionals die zich inzetten voor het leveren van uitstekende resultaten.

Eveneens hechten we veel waarde aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden diverse trainings- en ontwikkelingsprogramma’s om uw vaardigheden aan te scherpen en uw loopbaantraject te bevorderen. Bij De Clerck kunt u uw potentieel volledig benutten en uw carrièredoelen verwezenlijken.

Daarnaast bieden we competitieve arbeidsvoorwaarden en voordelen die aansluiten bij de marktstandaard. We erkennen de waarde van onze medewerkers en belonen hun inzet en prestaties op een rechtvaardige en passende manier.

We kijken ernaar uit om uw talent en enthousiasme te verwelkomen in de “De Clerck-familie”. Neem vandaag nog de eerste stap naar een spannende toekomst en solliciteer nu!

Collega's

Klanten over De Clerck

Alles zien
Gemiddelde score van 4,6/5 op 230 beoordelingen

Eigentijds nieuwbouwproject van 8 woningen

Strakke nieuwbouw woningen met bronze-kleurige ramen
I. – 2022
Sint-Niklaas

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag.

Het juiste materiaal op de juiste plaats? Pvc gebruiken waar het kan en aluminium inzetten waar het nodig is. Pvc of aluminium: bij ons kan het allebei. Tegelijk, in 1 woning, in 1 ruimte zelfs. Want ons pvc- en aluminium gamma hebben exact dezelfde kleur, vorm en eigenschappen. Je ziet het verschil niet, en je voelt het niet. Behalve in je portefeuille.