fbpx
close button

Bezig met een bouwproject?


Vraag je offerte aan
Waarom kiezen voor De Clerck?

Als familiebedrijf hebben wij alle troeven in handen om u zo’n persoonlijk mogelijke service te verzekeren: direct contact met de klant, ervaring van vader op zoon, alles ondersteund door een uitgebreid machinepark en gedreven personeel dat ons vakmanschap verder uitdraagt.

Met de huidige technologie kunnen we perfect op uw verlangens en eisen inspelen, dit alles om u duurzaam materiaal aan te bieden waar u uw leven lang verder plezier aan beleeft.

Onze referenties zijn onze tevreden klanten…

milestones
arrow left arrow right

Bezoek onze toonzaal

U vat hem al: bij De Clerck weten we waar we mee bezig zijn. Al meer dan 50 jaar stelt ons familiebedrijf alles in het werk om klanten aan schitterende ramen en deuren te helpen. Mogen we u binnenkort welkom heten in onze toonzaal in Vrasene? We bekijken graag met u de mogelijkheden qua kleur, profiel en afwerking. U vindt bij ons gegarandeerd de ramen en deuren van uw dromen.

kiwa partner

Kwaliteit en vertrouwen

Bij De Clerck produceren we niet alleen uw ramen en -deuren - van versterken over verzagen tot bewerken - we plaatsen ze ook volgens de regels van de kunst. Zowel voor fabricatie (SSK 1001) als plaatsing (SSK 1002) behalen we halfjaarlijks het Kiwa-certificaat. Onze producten zijn over de hele lijn van topkwaliteit en onze plaatsers genoten de nodige opleidingen.

deceuninck logo
renson logo Ambassador
kiwa logo