De Clerck

Sint-Niklaasstraat 133
9170 Sint-Gillis-Waas
Tel: +32 3 775 54 72

Contacteer Ons
Service & Onderhoud

© 2022 De Clerck - Ramen en Deuren

Oog voor kwaliteit
sinds 1965

Als familiebedrijf hebben wij alle troeven in handen om u zo’n persoonlijk mogelijke service te verzekeren: direct contact met de klant, ervaring van vader op zoon, alles ondersteund door een uitgebreid machinepark en gedreven personeel dat ons vakmanschap verder uitdraagt.

Met de huidige technologie kunnen we perfect op uw verlangens en eisen inspelen, dit alles om u duurzaam materiaal aan te bieden waar u uw leven lang verder plezier aan beleeft.

Onze referenties zijn onze tevreden klanten…

De Clerck door de jaren heen

De Clerck is trots op alle medewerkers! Door de jaren heen is het team alleen maar groter geworden. Zo hebben we veel klanten van prachtige ramen en deuren kunnen voorzien!

1965

Grootvader Etienne start de zaak. Met veel zorg en oog voor kwaliteit voert hij algemene timmer- en schrijnwerken uit in hout.

1971

Opstart kleinschalige productie pvc ramen. Hier werd er reeds gekozen voor de pvc profielen van Deceuninck.

1988

Zoon Dirk vervoegt de zaak. Met een klein team spitst hij zich toe op de productie en plaatsing van pvc-oplossingen.

1995

Martine, de echtgenote van Dirk vervoegt de zaak. Opening eerste toonzaal en nieuwe productiehal uitsluitend voor de productie van pvc ramen en deuren.

2008

Dirk neemt de zaak over. Opening nieuwe toonzaal en uitbreiding productiehallen. Nieuwe volautomatische productielijnen worden geïnstalleerd.

2014

Kleinzoon Frederik stapt mee in de zaak. Het gepassioneerde familiebedrijf telt nu 30 medewerkers en plaatsers.

2018

Een nieuwe toonzaal wordt geopend om aan de gezonde groei te kunnen voldoen. 40 medewerkers zorgen hier mede voor.

2022

Verhuizing van De Clerck naar een nieuw pand in Sint-Gillis-Waas om verder door te kunnen groeien.

Bezoek onze toonzaal

U vat hem al: bij De Clerck weten we waar we mee bezig zijn. Al meer dan 50 jaar stelt ons familiebedrijf alles in het werk om klanten aan schitterende ramen en deuren te helpen. Mogen we u binnenkort welkom heten in onze toonzaal in Sint-Gillis-Waas? We bekijken graag met u de mogelijkheden qua kleur, profiel en afwerking. U vindt bij ons gegarandeerd de ramen en deuren van uw dromen.

Contacteer ons

Werken bij De Clerck

Werken bij De Clerck? Dat is werken bij een dynamisch familiebedrijf waar samenwerking en kwaliteit centraal staan. Bekijk de vacatures en solliciteer vandaag nog.

Bekijk Vacatures