close button

Bezig met een bouwproject?


Vraag een offerte aan
Waarom kiezen voor De Clerck?

Dat De Clerck BVBA geen eendagsvlieg is, mag best worden gezegd. Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1965, toen grootvader Etienne algemene timmer- en schrijnwerken in hout uitvoerde. Met veel zorg en toewijding hielp hij zijn klanten aan waterdichte daken, trappen van een ander niveau en natuurlijk ook schitterende ramen en deuren.

Akkoord, hout heeft moeten plaats ruimen voor pvc, maar zoon Dirk en kleinzoon Frederik zetten anno 50 jaar later nog altijd met veel zorg het werk van Etienne voort. Als erkende verdeler van Deceuninck met nu al meer dan 40 medewerkers gaan we op zoek naar de gepaste oplossing voor iedere smaak.

milestones
arrow left arrow right

Bezoek onze toonzaal

U vat hem al: bij De Clerck weten we waar we mee bezig zijn. Al meer dan 50 jaar stelt ons familiebedrijf alles in het werk om klanten aan schitterende ramen en deuren te helpen. Mogen we u binnenkort welkom heten in onze toonzaal in Vrasene? We bekijken graag met u de mogelijkheden qua kleur, profiel en afwerking. U vindt bij ons gegarandeerd de ramen en deuren van uw dromen.

kiwa partner

Kwaliteit en vertrouwen

Bij De Clerck produceren we niet alleen uw ramen en -deuren - van versterken over verzagen tot bewerken - we plaatsen ze ook volgens de regels van de kunst. Zowel voor fabricatie (SSK 1001) als plaatsing (SSK 1002) behalen we halfjaarlijks het Kiwa-certificaat. Onze producten zijn over de hele lijn van topkwaliteit en onze plaatsers genoten de nodige opleidingen.

deceuninck logo
renson logo Ambassador
kiwa logo