De Clerck

Sint-Niklaasstraat 133
9170 Sint-Gillis-Waas
Tel: +32 3 775 54 72

Contacteer Ons
Service & Onderhoud

© 2022 De Clerck - Ramen en Deuren

De Clerck. Precies wat je nodig hebt.

De Clerck is gespecialiseerd in de levering en plaatsing van ramen en deuren bij zowel nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten. Daarbij bieden wij zowel PVC ramen als aluminium ramen aan. Voor beide materialen werken we samen met Deceuninck om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

Zowel PVC ramen en aluminium ramen zijn zeer sterk en veilig en behoren tot de meest geschikte ramen die verkrijgbaar zijn. Beide materialen hebben ook uitstekende isolerende eigenschappen, zowel thermisch als akoestisch.

PVC Ramen

Bekijk de PVC ramen van De Clerck

> Meer info

PVC Schuiframen

Bekijk de PVC schuiframen van De Clerck

> Meer info

Aluminium Schuiframen

Bekijk de Aluminium schuiframen van De Clerck

> Meer info

Kiezen tussen aluminium of pvc? Da's nergens voor nodig.

Het juiste materiaal op de juiste plaats? Pvc gebruiken waar het kan en aluminium inzetten waar het nodig is. Pvc of aluminium: bij ons kan het allebei. Tegelijk, in 1 woning, in 1 ruimte zelfs. Want ons pvc- en aluminium gamma hebben exact dezelfde kleur, vorm en eigenschappen. Je ziet het verschil niet, en je voelt het niet. Behalve in je portefeuille.

Contacteer ons

Alles op een rijtje.

PVC

Aluminium

Isolatie

PVC

Alu

Prijs

PVC

Alu

Veiligheid

PVC

Alu

Stijlen & Kleuren

PVC

Alu

Onderhoud

PVC

Alu

Ramen van De Clerck zijn er in alle stijlen

De PVC ramen zijn bij De Clerck in verschillende stijlen verkrijgbaar. Daarom vindt u altijd een stijl of kleur die goed bij uw woning past.

Klassiek

Wanneer u kiest voor nieuwe klassieke ramen zult u snel vele voordelen ontdekken. Klassieke ramen zijn tijdloos, en de hedendaagse varianten zijn daarnaast ook nog energiebesparend, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Houten kozijnen hebben veel onderhoud nodig. Door moderne technieken hebben de klassieke ramen nog steeds dezelfde warme en gezellige uitstraling, maar hoeven ze niet meer geschilderd en onderhouden te worden.

Landelijk

De landelijke stijl is tijdloos en blijft erg populair. Deze stijl wordt gekenmerkt door een warme uitstraling en een gezellige, rustige sfeer. Door te kiezen voor landelijke ramen kunt u deze stijl door de gehele woning doorvoeren. Vooral wanneer u op zoek bent naar nieuwe ramen zijn landelijke ramen een interessante keuze. Ze hebben een rustieke uitstraling maar voldoen aan alle kwaliteitseisen van de hedendaagse ramen. Ze zijn duurzaam en energiezuinig.

Modern

Deze uitstraling kunt u creëren door op de details te letten van uw woning. Het is daarom belangrijk om ook aandacht te bieden aan bijvoorbeeld moderne ramen. Deze veranderen het uiterlijk van uw exterieur volledig. Het grote voordeel is dat moderne ramen in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Zo is er qua afwerking en kleur voor iedereen geschikte moderne ramen te vinden. Zo vindt u altijd een optie die perfect bij u en uw woning past.

Minimalistisch

Minimalisme in het interieur wordt alsmaar populairder. Maar ook minimalistische huizen zijn prachtig en ziet u steeds meer opkomen. Deze woningen zijn herkenbaar door strakke architectuur en lijnen. Less is more! Wanneer deze stijl doorgevoerd word met minimalistische ramen ontstaat een gedurfde maar prachtige stijl. Minimalistische ramen zijn een belangrijk onderdeel wanneer u deze stijl wilt realiseren. Door het minimalisme in alle onderdelen toe te passen ontstaat een bijzonder geheel. Ga voor een ontwerp met grote glaspartijen en simpele rechte lijnen.

Steellook

Steellook ramen zijn echt de trend van dit moment. Wanneer u kiest voor steellook ramen gaat u voor tijdloze, stoere en stijlvolle ramen. Deze ramen lijken op de zware stalen deuren van vroeger, maar zijn veel lichter en gebruiksvriendelijker. Steellook ramen zwart zijn het meest geliefd. Door een lichtgewicht materiaal met een zwarte coating vormen ze een perfect alternatief op de echte stalen ramen.

Accessoires

Rolluiken

De innovatieve rolluiken die tegenwoordig geplaatst worden bieden vele voordelen. Denk daarbij aan veiligheid, energiebesparing en geluidsisolatie. En daarnaast natuurlijk om het binnenvallende licht te temperen.

Screens

In de zomerperiode kan het in huis oncomfortabel warm worden in huis als de zon op het huis staat. Screens bieden een hoop comfort en houden de warmte goed buiten de woning. Doordat de screens aan de buitenkant van de woning bevestigd zijn, weert het de hitte een stuk beter dan gordijnen in uw woning.

Vliegenramen

Vliegenramen zijn een essentiële aanvulling voor een verhoogd wooncomfort. Dankzij een vliegenraam haalt u het mooie weer in huis, maar houdt u vliegen, muggen en andere insecten buiten!