fbpx
close button

Bezig met een bouwproject?


Vraag je offerte aan
Waarom kiezen voor De Clerck?

PVC RAMEN

Onze pvc ramen zijn gegeerd bij zowel particulieren, sleutel-op-de-deurbouwers als projectontwikkelaars over heel Vlaanderen. Elke dag streven we naar de absolute perfectie op vlak van productie, plaatsing en afwerking. Net daarom werken we alleen met de beste grondstoffen. Onze keuze voor pvc is dan ook geen toeval. Dankzij de ijzersterke energieprestaties wordt pvc steeds populairder. Het is onder meer zeer geschikt voor passiefhuistoepassingen. Ook de prijs-kwaliteitverhouding van pvc is een stuk gunstiger dan die van aluminium en hout. Bovendien is het materiaal heel wat onderhoudsvriendelijker.
Contacteer ons

deceuninck logo
DeClerck logo blue

Profielen

Zendow#neo PREMIUM

De Zendow#neo Premium ramen combineren elegantie met op en top stevigheid en optimale energieprestaties. Dankzij hun slanke afgeronde vorm laten ze zich perfect combineren met eender welke stijl. Klassiek, modern, avant-gardistisch... Alles is mogelijk! Beschikbaar in een ruim gamma kleuren en afwerkingen.
Contacteer ons


Download Brochure
DeClerck logo blue

Isolatie

Premium - superisolerende ramen

Premium ramen overtreffen de strengste normen voor lage-energiewoningen.
Ze zijn voorzien van de unieke Linktrusion-technologie en versterkt met continue structurele glasvezels. Die isoleren veel beter dan staal, gebruikt in andere pvc-ramen.
Dankzij deze innoverende isolatietechniek zijn de fijne profielen ook nog eens sterk genoeg om driedubbel glas te dragen.
Daardoor isoleren ze nóg beter.
Contacteer ons

Energiecalculator
DeClerck logo blue

Kleuren en afwerking

Renaissance

Fans van de klassieke look kunnen hun hartje ophalen met de uitvoering Autentica Renaissance. Deze ramen met vooruitspringende balken doen denken aan geschilderde houten ramen en komen mooi tot hun recht in pastorijwoningen, kasteelwoningen en herenhuizen. De aluminium sierlijsten springen meteen in het oog.


Download Brochure

Romantic

De pvc-ramen van de Autentica Romantic-reeks combineren klasse en stijl met de onderhoudsvriendelijkheid van pvc. Deze ramen met kruisvorm - de middenstijlen zijn voorzien van sierlijsten - zijn perfect geschikt voor historische rijhuizen of herenhuizen. Ook bij nieuwbouwwoningen hebben ze zeker een meerwaarde.


Download Brochure

Tijdloze kleuren en afwerkingen

De kleur van uw pvc-ramen bepaalt het uitzicht van uw woning, voor heel lange tijd. Wij bieden natuurlijke kleuren die tijdloos zijn en blijven passen bij elke bouwstijl.
Contacteer ons

Kleurcollectie 2019-2020

Vind de kleur die perfect bij u past!

In de deuctone®-kleurencollectie vindt u gegarandeerd de perfecte kleur voor uw pvc-ramen. Deze kleuren werden speciaal ontworpen voor een tijdloze look en behouden jarenlang hun oorspronkelijke kleur. Probeer de kleurensimulator en vind de perfecte kleur!
Contacteer ons

Kleursimulator
DeClerck logo blue

Kenmerken

Respect voor het milieu

Met pvc-ramen bent u niet de enige die in het voordeel is. Aangezien pvc 100% recycleerbaar is, geproduceerd wordt met weinig energie en achteraf amper onderhoud vergt, vaart het milieu er ook bij.

Belgische topkwaliteit

Wie op zoek is naar pvc-ramen van Belgische topkwaliteit, zit met Zendow ramen helemaal goed. De pvc-ramen van Deceuninck leveren topprestaties op verschillende vlakken, van isolatie over duurzaamheid tot design. Ze zijn het perfecte huwelijk tussen esthetiek en isolatie.

deceuninck logo
renson logo Ambassador
kiwa logo