close button

Bezig met een bouwproject?


Vraag een offerte aan
Waarom kiezen voor De Clerck?

RAMEN IN PVC

Onze ramen in pvc zijn gegeerd bij zowel particulieren, sleutel-op-de-deurbouwers als projectontwikkelaars over heel Vlaanderen. Elke dag streven we naar de absolute perfectie op vlak van productie, plaatsing en afwerking. Net daarom werken we alleen met de beste grondstoffen. Onze keuze voor pvc is dan ook geen toeval. Dankzij de ijzersterke energieprestaties wordt pvc steeds populairder. Het is onder meer zeer geschikt voor passiefhuistoepassingen. Ook de prijs-kwaliteitverhouding van pvc is een stuk gunstiger dan die van aluminium en hout. Bovendien is het materiaal heel wat onderhoudsvriendelijker.
Contacteer ons

deceuninck logo
DeClerck logo blue

Profielen

Zendow#neo PREMIUM

De Zendow#neo Premium ramen combineren elegantie met op en top stevigheid en optimale energieprestaties. Dankzij hun slanke afgeronde vorm laten ze zich perfect combineren met eender welke stijl. Klassiek, modern, avant-gardistisch... Alles is mogelijk! Beschikbaar in een ruim gamma kleuren en afwerkingen.
Contacteer ons


Download Brochure
DeClerck logo blue

Isolatie

Premium - superisolerende ramen

De Premium superisolerende ramen van Zendow zijn ontworpen volgens een uniek concept. Ze bevatten continue glasvezelversterking en isoleren tot 35% beter dan hun aluminium broertjes. Zendown#neo Premium haalt een U-waarde tot 0,65 W/m²K en gaat bijzonder lang mee. Deze zeer fijne, esthetische profielen zijn het beste dat u in huis kunt halen.
Contacteer ons

Energiecalculator
DeClerck logo blue

Kleuren en afwerking

Renaissance

Fans van de klassieke look kunnen hun hartje ophalen met de uitvoering Autentica Renaissance. Deze ramen met vooruitspringende balken doen denken aan geschilderde houten ramen en komen mooi tot hun recht in pastorijwoningen, kasteelwoningen en herenhuizen. De aluminium sierlijsten springen meteen in het oog.


Download Brochure

Romantic

De pvc-ramen van de Autentica Romantic-reeks combineren klasse en stijl met de onderhoudsvriendelijkheid van pvc. Deze ramen met kruisvorm - de middenstijlen zijn voorzien van sierlijsten - zijn perfect geschikt voor historische rijhuizen of herenhuizen. Ook bij nieuwbouwwoningen hebben ze zeker een meerwaarde.


Download Brochure

360°, een uniek kleurconcept

Goed nieuws voor wie het niet zo begrepen heeft op witte binnenlijsten. Onze pvc-ramen kunnen 360° rondom gekleurd worden en rekenen dus af met de typische, wit-blinkende look van pvc. Een opsteker voor de buitenkant van uw woning én uw interieur.
Contacteer ons

Kleurcollectie 2017-2018

Breed kleurassortiment

In de deuctone®-kleurencollectie vindt u gegarandeerd de perfecte kleur voor uw pvc-ramen. Deze kleuren werden speciaal ontworpen voor een tijdloze look en behouden jarenlang hun oorspronkelijke kleur. Probeer de kleurensimulator en vind de perfecte kleur!
Contacteer ons

Kleursimulator
DeClerck logo blue

Kenmerken

Respect voor het milieu

Met pvc-ramen bent u niet de enige die in het voordeel is. Aangezien pvc 100% recycleerbaar is, geproduceerd wordt met weinig energie en achteraf amper onderhoud vergt, vaart het milieu er ook bij.

Belgische topkwaliteit

Wie op zoek is naar pvc-ramen van Belgische topkwaliteit, zit met Zendow ramen helemaal goed. De pvc-ramen van Deceuninck leveren topprestaties op verschillende vlakken, van isolatie over duurzaamheid tot design. Ze zijn het perfecte huwelijk tussen esthetiek en isolatie.

deceuninck logo
renson logo Ambassador
kiwa logo