fbpx
close button

Bezig met een bouwproject?


Vraag je offerte aan
Waarom kiezen voor De Clerck?

PVC DEUREN

Laat ons meteen met de deur in huis vallen: beknibbelen op deuren is niet wenselijk. Een voordeur is namelijk het eerste wat bezoekers te zien krijgen en moet een onuitwisbare indruk maken. Krijgt u gasten over de vloer of komen de kleinkinderen op visite? Met de juiste deur komen ze binnen in stijl.
Contacteer ons

deceuninck logo
DeClerck logo blue

Comfort dat bezielt, veiligheid die overtuigt

Uw gezin is uw meest kostbare bezit. Het koste wat het kost beschermen, staat ongetwijfeld bovenaan uw prioriteitenlijstje. Met een stevige deur zorgt u voor een veilige thuis die geen kans geeft aan ongewenste bezoekers. Pvc-deuren zijn de juiste keuze. Met pvc-deuren maakt u van uw huis een onneembaar fort waar u en uw gezin zich veilig voelen. Dat gebeurt op verschillende manieren.

  • In de eerste plaats is er de basisveiligheid van pvc-deuren. Deze ligt al bovengemiddeld hoog omdat we uitsluitend werken met hoogwaardige materialen.
  • Bovendien zijn alleen onze deuren standaard uitgerust met een vijfpuntssluiting en een veiligheidscilinder. Dat maakt het inbrekers extra moeilijk om uw deur te kraken.
  • Wilt u de veiligheid van uw pvc-deur nog verder opschroeven? Dan zijn de Présence-veiligheidsdeuren zeker het overwegen waard. Deze deuren, die ondanks hun buitengewone stevigheid en veiligheid perfect passen in een particuliere woning qua uitstraling en afwerking, zijn voorzien van een extra veiligheidsslot en dievenklauwen. Beeldt u eens in: een deur die op 12 punten kan worden vergrendeld! Combineer dat met de stevige constructie op basis van een aluminiumprofiel (mét kern in honingraatstructuur) en u begrijpt dat onze oplossingen op en top veilig zijn. De honingraatstructuur zorgt trouwens dat koude en condens geen kans krijgen.
DeClerck logo blue

Isolatie

PVC deuren als doeltreffende isolatie

Zowel wat betreft thermische als akoestische isolatie zijn pvc-deuren echte toppers. De thermisch onderbroken profielen zorgen dat er geen warmte verloren gaat, waardoor u aardig kunt besparen op uw energierekening, en ook lawaai komt er niet in. Altijd comfortabel warm en rustig in huis, wie tekent daar niet voor? Het moet gezegd: investeren in pvc-deuren brengt op!
Bekijk ook onze pvc ramen voor extra goede isolatie.

Energiecalculator
DeClerck logo blue

Catalogus

Deuren in elke stijl

Het pvc van nu is niet het pvc toen. Qua stijl en uitstraling zijn pvc-deuren er lichtjaren op vooruit gegaan tegenover enkele jaren geleden. De moderne, slanke profielen sluiten mooi aan bij eender welke woningstijl en ook de warme kleuren doen in niets nog denken aan de pvc-deuren van vroeger. Onze deuren zijn jong, levendig en verkrijgbaar in talloze uitvoeringen.

Bekijk de catalogus

deceuninck logo
renson logo Ambassador
kiwa logo