De Clerck

Sint-Niklaasstraat 133
9170 Sint-Gillis-Waas
Tel: +32 3 775 54 72

Contacteer Ons
Service & Onderhoud

© 2022 De Clerck - Ramen en Deuren

Deuren

De Clerck is specialist in het leveren en plaatsen van ramen en deuren. Dit doen we voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. We hebben hiervoor PVC en aluminium deuren in ons assortiment. We werken samen met topleveranciers voor elk type materiaal waardoor we de beste kwaliteit kunnen garanderen.

PVC Deuren

Wij zijn een Preferred Partner van Deceuninck. Hierdoor bent u bij De Clerck verzekerd van de beste kwaliteit PVC deuren. Wij maken gebruik van de nieuwste innovaties en weten daarom zeker dat we de beste deurprofielen aan u kunnen leveren.

> Meer info

Aluminium Deuren

Naast PVC deuren bieden we bij De Clerck ook een ruim gamma aan aluminium deuren aan. De basisprofielen zijn in kunststof maar worden volledig overdekt met een aluminium plaat, voor een strakke look.

> Meer info

Verschil tussen PVC- en aluminium deuren

Onze PVC en aluminium deuren hebben duidelijke overeenkomsten op het gebied van veiligheid en isolatie, ze zijn dan ook opgebouwd uit dezelfde kunststof profielen en veiligheidsbeslag. Het grote verschil is dat bij onze aluminium deuren, deze profielen overdekt worden met een aluminium plaat. Dit zorgt voor een strakker uitzicht.

Contacteer ons

Kan je niet kiezen?
Alles op een rijtje.

PVC

Aluminium

Isolatie

PVC

Alu

Prijs

PVC

Alu

Veiligheid

PVC

Alu

Deuren van De Clerck zijn er in alle stijlen

De deuren zijn bij De Clerck in verschillende stijlen verkrijgbaar. Daarom vindt u altijd een stijl of kleur die goed bij uw woning past.

Klassiek

Wanneer u kiest voor nieuwe klassieke deuren zult u snel vele voordelen ontdekken. Klassieke deuren zijn tijdloos, en de hedendaagse varianten zijn daarnaast ook nog energiebesparend, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Houten kozijnen hebben veel onderhoud nodig. Door moderne technieken hebben de klassieke deuren nog steeds dezelfde warme en gezellige uitstraling, maar hoeven ze niet meer geschilderd en onderhouden te worden.

Landelijk

De landelijke stijl is tijdloos en blijft erg populair. Deze stijl wordt gekenmerkt door een warme uitstraling en een gezellige, rustige sfeer. Door te kiezen voor landelijke deuren kunt u deze stijl door de gehele woning doorvoeren. Vooral wanneer u op zoek bent naar nieuwe deuren zijn landelijke deuren een interessante keuze. Ze hebben een rustieke uitstraling maar voldoen aan alle kwaliteitseisen van de hedendaagse deuren. Ze zijn duurzaam en energiezuinig.

Modern

Deze uitstraling kunt u creëren door op de details te letten van uw woning. Het is daarom belangrijk om ook aandacht te bieden aan bijvoorbeeld moderne deuren. Deze veranderen het uiterlijk van uw exterieur volledig. Het grote voordeel is dat moderne deuren in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Zo is er qua afwerking en kleur voor iedereen geschikte moderne deuren te vinden. Zo vindt u altijd een optie die perfect bij u en uw woning past.

Minimalistisch

Minimalisme in het interieur wordt alsmaar populairder. Maar ook minimalistische huizen zijn prachtig en ziet u steeds meer opkomen. Deze woningen zijn herkenbaar door strakke architectuur en lijnen. Less is more! Wanneer deze stijl doorgevoerd word met minimalistische deuren ontstaat een gedurfde maar prachtige stijl. Minimalistische deuren zijn een belangrijk onderdeel wanneer u deze stijl wilt realiseren. Door het minimalisme in alle onderdelen toe te passen ontstaat een bijzonder geheel. Ga voor een ontwerp met grote glaspartijen en simpele rechte lijnen.

Steellook

Steellook deuren zijn echt de trend van dit moment. Wanneer u kiest voor steellook deuren gaat u voor tijdloze, stoere en stijlvolle deuren. Deze ramen lijken op de zware stalen deuren van vroeger, maar zijn veel lichter en gebruiksvriendelijker. Steellook deuren zwart zijn het meest geliefd. Door een lichtgewicht materiaal met een zwarte coating vormen ze een perfect alternatief op de echte stalen ramen.