De Clerck

Sint-Niklaasstraat 133
9170 Sint-Gillis-Waas
Tel: +32 3 775 54 72

Contacteer Ons
Service & Onderhoud

© 2022 De Clerck - Ramen en Deuren

Garagepoorten

Garagepoorten springen in het oog, daarover kunnen we het eens zijn. Een garagepoort is dan ook een groot en doorslaggevend element dat bepalend is voor de uitstraling van een huis. Samen met ramen en voordeur vormen ze eigenlijk het visitekaartje van een gevel. Door de kleur en stijl van uw garagepoort af te stemmen op die van uw pvc ramen en pvc deuren, creëert u harmonie in het geheel.

Moderne Poorten

Onze moderne garagepoorten hebben een uniek design en strakke afwerking. Zo passen deze garagepoorten in elke hedendaagse gevel. Ze zijn verkrijgbaar in heel uiteenlopende kleuren.

> Meer info

Landelijke Poorten

Uw landelijk interieur doortrekken naar het exterieur van uw woning? Dan kunt u kiezen voor een landelijke garagedeur. Ontdek dat u niet alleen hout hoeft te gebruiken om die gewenste look te bekomen, maar dat toveren met een bepaalde vormgeving ook al een landelijke look kan genereren.

> Meer info

Garagepoorten bij De Clerck

De stalen garagepoorten van De Clerck zijn er in verschillende modellen en uitvoeringen. Ze zijn in de eerste plaats niet alleen beschikbaar in horizontale lijnen - zoals de meeste stalen poorten - maar ook in verticale lijnen, wat zorgt voor een heel ander uitzicht en een veel warmere, landelijke look-and-feel.

Geautomatiseerd of niet geautomatiseerd: de keuze is aan u. En de kleuren? Die kunnen we perfect afstemmen op de kleuren van uw pvc-ramen en -deuren. Het resultaat is een mooi en harmonieus geheel waar u nog jaren van geniet. De veelzijdige garagepoorten zijn namelijk niet onderhevig aan corrosie, stuwvocht en gaan tientallen jaren mee!

Contacteer ons

Comfort & Veiligheid

Ook aspecten als beveiliging en isolatie zijn over de tijd steeds meer naar voren geschoven. Een minieme luchtdoorlatendheid zorgt bijvoorbeeld voor een lagere energierekening. Elektrische blokkering bij weerstand en garagedeuren van extra stevig materiaal zorgt er vervolgens voor dat u een veiliger gevoel hebt.
Elke poort is 4cm geïsoleerd, waardoor u geen kostbare energie verliest. Zeker als uw garage is aangebouwd aan uw huis, doet u er goed aan om te investeren in een poort die in voldoende mate isoleert, anders wordt uw garage een echte energievreter.