De Clerck

Sint-Niklaasstraat 133
9170 Sint-Gillis-Waas
Tel: +32 3 775 54 72

Contacteer Ons
Service & Onderhoud

© 2022 De Clerck - Ramen en Deuren

PVC schuiframen

Pvc schuiframen van De Clerck zijn gemaakt met de Deceuninck monorail profielen. De monorail heeft een voortreffelijke thermische isolatie tot 1,2UW (afhankelijk van de beglazing). Alsook is dit combineerbaar met glas tot 42mm dik.

De monorail pvc schuiframen staan borg voor een perfecte wind en waterdichtheid. Het verhoogt bovendien uw comfort en verlaagt uw energiefactuur. De vorm van de profielen en de hoogwaardige dichtingen werden speciaal ontworpen om te garanderen dat uw ruiten en ramen perfect afsluiten en wind- en waterdicht zijn. De dichtingen zorgen voor een perfecte waterafvoer; het beslag is beschermd tegen vocht en corrosie.

Om inbrekers te ontmoedigen zijn alle schuiframen voorzien inbraakveilig beslag. Elk schuifraam is voorzien van een 4-haaksysteem. De Monorail schuiframen zijn jarenlang kleurvast. Bovendien vragen ze ook heel weinig onderhoud.

Voordelen van PVC Schuiframen

01.  100% Belgisch product

Onze PVC ramen worden in België gefabriceerd. Dit is één van de redenen waarom we de topkwaliteit kunnen garanderen.

02.  UV-bestendige profielen

Alle kleuren werden zorgvuldig uitgetest en technisch goedgekeurd

03.  Zeer interessant geprijsd

De PVC schuiframen bij De Clerck zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een tijdloos design. Daarnaast zijn de PVC ramen ook nog eens scherp geprijsd. Tel daar ook eens de verlaging van de energierekening bij op vanwege de goede isolatie.

04.  Excellente isolatie

U bent verzekerd van uitstekend geïsoleerde ramen dankzij de Deceuninck profielen. De PVC ramen van Deceuninck hebben niet voor niets een BEN-label ontvangen.

05.  Milieuvriendelijk

Al onze kunststofproducten zijn 100% recycleerbaar. Deceuninck is de grootste recycleerder van harde pvc in de Benelux. Het gerecycleerd materiaal wordt opnieuw verwerkt bij de productie van nieuwe kunststofprofielen.

PVC schuiframen in verschillende stijlen

De PVC schuiframen zijn bij De Clerck in verschillende stijlen verkrijgbaar. Daarom vindt u altijd een stijl of kleur die goed bij uw woning past.

Klassieke PVC schuiframen

Wanneer u kiest voor nieuwe klassieke ramen zult u snel vele voordelen ontdekken. Klassieke ramen zijn tijdloos, en de hedendaagse varianten zijn daarnaast ook nog energiebesparend, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Houten kozijnen hebben veel onderhoud nodig. Door moderne technieken hebben de klassieke ramen nog steeds dezelfde warme en gezellige uitstraling, maar hoeven ze niet meer geschilderd en onderhouden te worden.

Landelijke PVC schuiframen

De landelijke stijl is tijdloos en blijft erg populair. Deze stijl wordt gekenmerkt door een warme uitstraling en een gezellige, rustige sfeer. Door te kiezen voor landelijke ramen kunt u deze stijl door de gehele woning doorvoeren. Vooral wanneer u op zoek bent naar nieuwe ramen zijn landelijke ramen een interessante keuze. Ze hebben een rustieke uitstraling maar voldoen aan alle kwaliteitseisen van de hedendaagse ramen. Ze zijn duurzaam en energiezuinig.

Moderne PVC schuiframen

Deze uitstraling kunt u creëren door op de details te letten van uw woning. Het is daarom belangrijk om ook aandacht te bieden aan bijvoorbeeld moderne ramen. Deze veranderen het uiterlijk van uw exterieur volledig. Het grote voordeel is dat moderne ramen in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Zo is er qua afwerking en kleur voor iedereen geschikte moderne ramen te vinden. Zo vindt u altijd een optie die perfect bij u en uw woning past.

Combineer met PVC Deuren van Deceuninck

U maakt uw woning helemaal af door ook een PVC deur in dezelfde stijl in uw woning te integreren. Met PVC deuren maakt u een bewuste keuze als het gaat over veiligheid en energie.

Ontdek jouw stijl

Technische informatie

Wilt u meer informatie over de technische aspecten van onze elegant raamprofielen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag bij met passend advies.

Contacteer ons
Profielen
Isolatie
Kleuren
Veiligheid

Profielen

Onze pvc schuiframen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, kleuren en afwerkingen. Ze zijn tevens beschikbaar in een schuif of hefschuif configuratie. Elegant schuiframen van Deceuninck zijn van de hoogste kwaliteit en gaan daardoor erg lang mee.

 

Isolatie

De elegant schuiframen hebben een voortreffelijke thermische isolatiecoëfficiënt (Uw tot 1,2 W/m²K). De profielen zijn combineerbaar met driedubbel glas tot 42mm dikte.

Kleuren

In de onze kleurencollectie vindt u gegarandeerd de perfecte kleur voor uw pvc-ramen. Deze kleuren werden speciaal ontworpen voor een tijdloze look en behouden jarenlang hun oorspronkelijke kleur. Probeer de kleurensimulator en vind de perfecte kleur!

 

Kleurbrochure

Veiligheid

Elegant schuiframen van De Clerck worden met staal versterkt. Elk schuifraam is bovendien voorzien van een 4-haaksysteem om inbrekers te ontmoedigen.