De Clerck

Sint-Niklaasstraat 133
9170 Sint-Gillis-Waas
Tel: +32 3 775 54 72

Contacteer Ons
Service & Onderhoud

© 2022 De Clerck - Ramen en Deuren

Moderne poorten

Onze moderne garagepoorten met uniek design en strakke afwerking passen in elke hedendaagse gevel. Ze zijn vervaardigd uit staal en verkrijgbaar in heel uiteenlopende kleuren, perfect afstembaar op uw ramen en deuren van De Clerck.

Deze poorten kunnen tevens voorzien worden van aluminium of houten bekleding zodat deze naadloos verdwijnen in de gevel, voor een minimalistische en unieke look.

Voordelen moderne poorten

01.  Verschillende uitvoeringen

Onze moderne poorten zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Of u nu kiest voor een kantelpoort of een sectionaal poort, bij De Clerck is er altijd een moderne poort die aan uw wensen voldoet. Bekleding in hout of aluminium behoort ook steeds tot de mogelijkheid.

02.  Uitstekende isolatie

Alle panelen hebben een dikte van 42mm, wat de isolatiewaarde, duurzaamheid en stabiliteit ten goede komt. De buitenwanden zijn vervaardigd uit staal en worden binnenin opgevuld met isolerend PUR-schuim.

03.  Comfort

Energiezuinige motoren die bedienbaar zijn via verschillende afstandsbedieningen, codeklavieren, enz. Kortom, comfort met een druk op de knop.

04.  Onderhoudsvriendelijk

De moderne poorten van De Clerck zijn erg onderhoudsvriendelijk. Door het robuuste materiaal (gepoederlakt staal) heeft u geen omkijken naar uw poort en krijgt u de kwaliteit die uw huis verdiend.

Combineer met deuren van De Clerck

Maak uw woning helemaal af door ook een moderne voordeur van De Clerck in uw woning te integreren.

Meer info over deuren