Renovatie rijwoning Sint-Niklaas

– 2020

Renovatie van een herenhuis in Sint-Niklaas met gebogen PVC ramen.

Extra afgewerkt met siermoulures Autentica Renaissance

Over het project

Respectvolle renovatie van een klassiek herenhuis. Met pvc profielen in kleur ijzergrijs. Combinatie met een Aluminium hefschuifraam in de achtergevel

Wij zijn zeer tevreden dat wij de plaatsing van onze nieuwe ramen hebben toevertrouwd aan de firma De Clerck. Het volledige proces (bespreking – offerte – opmeting – plaatsing – nazorg) verliep – ondanks de huidige economische omstandigheden en langere levertijden – uitermate vlot. De contacten tussendoor met de medewerkers op kantoor (verkoop, opvolging en administratie) waren steeds professioneel en vriendelijk, waarbij voortdurend werd getracht om aan onze verwachtingen te beantwoorden. Een heel speciaal woordje van dank voor de medewerkers die de plaatsing in 2 fases hebben uitgevoerd : het zijn echt experts in hun vak met oog voor detail die hun werk tot in de puntjes uitvoeren ! Bedankt allemaal !!!
Renovatie rijwoning Sint-Niklaas – 2020
Sint-Niklaas

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag.

Het juiste materiaal op de juiste plaats? Pvc gebruiken waar het kan en aluminium inzetten waar het nodig is. Pvc of aluminium: bij ons kan het allebei. Tegelijk, in 1 woning, in 1 ruimte zelfs. Want ons pvc- en aluminium gamma hebben exact dezelfde kleur, vorm en eigenschappen. Je ziet het verschil niet, en je voelt het niet. Behalve in je portefeuille.